Hoe mijn fotografie anderen raakt (Deel II)

De foto afgeleverd!

Voor de zomervakantie verscheen er een leuk artikel over mij in het tijdschrift van stichting Het Drentse Landschap. Alleen dat al was superleuk, maar na de zomervakantie kreeg ik het volgende mailtje: 

Hallo Maarten,
Hier de mail van mij na het telf. gesprek van vanmiddag.
Nogmaals ik was gewoon verbijsterd dat ik Amon (zo heet hij) daar op de foto zag.
Dit is voor mij zo’n totaal plaatje, Amon, de kerk van Rolde en het Balloerveld.
De plek waar we ons leven hebben rond gereden.
We hebben Amon vanaf zijn 3de jaar en hij is nu bijna 30 !
Zijn oude dag mag hij op het Balloerveld staan met soortgenoten.
Momenteel is hij erg slecht. We denken dat hij de winter ook niet gaat halen.
Hij is zo’n deel van ons leven dat deze foto voor ons ook erg emotioneel is.
Ik hoop dat je toch een manier kunt vinden zodat ik deze foto ook mag kopen.
Groet Annet Smit

Het probleem was dat dit een eenmalige foto was en ik de foto al verkocht had. Aan een Nederlandse mevrouw in Spanje nota bene! In een oplage van 1/1 dus kan ik niet zo maar een tweede afdruk bij laten maken. Het enige dat ik kon doen was de situatie aan de dame in Spanje voorleggen met de vraag of ik een tweede afdruk van het beeld mocht maken. Gelukkig mocht dat waarna ik Annet kon melden dat ik haar de foto kon bezorgen. Ze was er erg blij mee!

Amon

Het artikel in het kwartaalblad van stichting het Drents Landschap

Het artikel in het kwartaalblad van stichting het Drents Landschap

Using Format