Expositie ‘Geworteld’ galerie Lemferdinge

Galerie Lemferdinge

Na een jaar lang voorbereiden was het zondag 12 mei dan zo ver. De opening van de expositie ‘Geworteld’ in galerie Lemferdinge. Samen met Klaas van Slooten hebben we een duo-expositie ingericht. Voor mij is het een overzichtsexpoositie geworden van de afgelopen tien jaar in tien boeken. Met behulp van drie gulle sponsors (Annet, Nienke en Ben bedankt!) was ik in staat al het werk af te drukken en in te lijsten. En wat hangt het er prachtig! Op zowel het openingsweekend als het weekend erna was er enorm veel aanloop en heb ik vele bezoekers te woord gestaan. Echt superleuk! De opening werd druk bezocht en ik heb daarbij ook nog eens heel wat werk verkocht. Genoeg om een volgende expositie mee te financieren (een van mijn doelen om nieuw werk te laten zien). Ik ben hartstikke trots op deze expositie en deze is nog te bezichtigen tot en met 8 september. Ik ben van plan om nog een zondag te prikken waarop ik opnieuw een hele dag aanwezig zal zijn. Dat zal ergens in augustus worden. Wordt vervolgd. En als er mensen zijn die goede locaties weten voor volgende exposities dan hou ik me aanbevolen!

Overzicht van de expo in de galerie

Overzicht van de expo in de galerie

Impressie van de tentoonstelling

Impressie van de tentoonstelling

Impressie van de tentoonstelling

Impressie van de tentoonstelling

Overzicht van de expo in de galerie

Galerie Lemferdinge

Overzicht van de expo in de galerie

Ben Smit met zijn eerste aankoop

Overzicht van de expo in de galerie

Drukte bij de opening

Openingspraatje

Using Format