Hoe mijn werk anderen inspireert: Belgisch metaaldetectorgroep (3,7k leden)

Omdat ik in de Corona tijd een metaaldetector heb gekocht, zoek ik op Facebook regelmatig naar metaaldetector-groepen voor informatie. Zo kwam ik bij een grote metaaldetector groep in België uit. Hun profielfoto kwam me erg bekend voor, maar ik moest het zelf ook even opzoeken, maar toen kwam ik erachter dat het inderdaad een foto van mezelf was. Een foto van de Romeinse Muntschat van Anloo die ik in opdracht van de toenmalige provinciaal archeoloog mocht maken. Dat was een Superleuk project om te doen. En toen ik vorig jaar de exacte locatie te horen kreeg waar die schat gevonden was ben ik er met mijn eigen detector nog even langs gegaan. Maar de archeologen hebben goed werk gedaan helaas. Er was niets meer te vinden. 

Maar dat mijn foto dan eindigt in een Facebookgroep vind ik superleuk en ik ga ze er zeker niet mee lastigvallen. Ik vind het een eer! 


Mijn foto van de muntschat van Anloo

Using Format