Interview RTV Drenthe


Interview in Doorstroom Drentsche Aa

In de Doorstroom, het blad van Nationaal Landschap de Drentsche Aa, van dit voorjaar stond een groot artikel over mij en mijn werk. Een leuk stuk dat wel aardig weergeeft waar ik nu mee bezig ben. Ook mijn zoektocht naar het ‘waarom’ van mijn fotografie wordt er goed in verwoord. Naar aanleiding van dat artikel werd ik, toen ik dit voorjaar over de Gastersche Duinen liep, gebeld door Lukas Koops van RTV Drenthe. Hij vroeg of ik een uur lang geÏnterviewd wilde worden voor het programma ‘Pluk de dag’ dat op de morgen van tweede Pinksterdag zou worden uitgezonden. Ik mocht zelfs de muziek uitkiezen wat me een beetje een ‘Zomergasten’ gevoel gaf. Ik vind het erg leuk om te merken dat de dingen die ik doe opgepikt worden en steeds vaker een vervolg krijgen dat ik niet had kunnen voorzien. Een huisje op Texel of een radio-interview. Dat is toch fantastisch?

Klik op deze link om de uitzending van RTV Drenthe te horen

Als je de doorstroom in PDF wilt downloaden klik dan op deze link…

Prima naar mijn zin in de studio van RTV Drenthe

Using Format